Vánoční kolekce Světa plodů – ochutnejte kouzlo svátků!
04.12.25 | 15884x přečteno | 5 minut
Cyber Week se slevou až 50 % 🖤 Doprava zdarma do GLS boxů při nákupu nad 1299 Kč
Potřebuješ mandarinkovou chuť, ale velké měsíčky se Ti nikam nehodí? Tak to máš štěstí, protože my jsme mandarinky rozdrcené na malé kousky s práškem plné chuti! Zkus nás třeba v limonádě.
Moruše lyofilizovaná drť
Broskve Pink Up lyofilizované drť
Vyprodáno
Borůvky kanadské lyofilizované drť
Vyprodáno
Kokos mladý lyofilizovaný drť
Mučenka lyofilizovaná drť
Černý rybíz lyofilizovaný drť
Vyprodáno
Borůvky mrožený drť
Vyprodáno
Banány mrožený drť
Jahody mrožený drť
Broskve lyofilizované drť
MYX Garden drť
MYX Dragon drť
MYX Bobule drť
Višně lyofilizované drť
Vyprodáno
Švestky lyofilizované drť
Vyprodáno
Meruňky lyofilizované drť
Kiwi lyofilizované drť
Červený rybíz lyofilizovaný drť
Vyprodáno
Borůvky lyofilizované Wild drť
Banány lyofilizovaná kolečka drť
MYX Coco Smoothie drť
Coco smoothie mango drť
Coco smoothie jahoda drť
Coco smoothie broskev drť
Coco smoothie borůvka drť
Ostružiny lyofilizované JUMBO drť
Vyprodáno
Mango lyofilizované drť
Mandarinky lyofilizované drť
Granátové jablko lyofilizované drť
Vyprodáno
Fíky lyofilizované drť
Dračí ovoce lyofilizované drť
Ananas lyofilizovaný drť
Jahody lyofilizované drť
Maliny lyofilizované drť
Vyprodáno
Smoothie banánové lyofilizované drť
Smoothie jahodové lyofilizované drť
Vyberte balení
Jak dostat mandarinkovou chuť tam, kam nechcete dát celé kousky nebo čerstvé ovoce plné vody? V těchto případech je skvělým pomocníkem lyofilizovaná mandarinková drť. Mrazem sušené mandarinky nadrcené na drobné kousky a prášek využijete při přípravě smoothie, jednoduchém zdobení krémů a koláčů nebo z nich připravíte osvěžující domácí limonádu.
Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takto kontrolovaných podmínkách voda z pevného skupenství (ledu) přestupuje přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách −55 až −100 °C a při velmi nízkém tlaku. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný. Po lyofilizaci se mandarinky drtí na drobné kousky a na prášek. Máte raději velké kusy ovoce? Objevte celou naši kategorii mrazem sušeného ovoce.
Tento produkt zatím nemá žádné textové hodnocení.
Információk az értékelések beszerzésérőlMenu