Vánoční kolekce Světa plodů – ochutnejte kouzlo svátků!
04.12.25 | 15884x přečteno | 5 minut
Cyber Week se slevou až 50 % 🖤 Doprava zdarma do GLS boxů při nákupu nad 1299 Kč
Se mnou se nudit nebudeš. Roztočím chutě každého smoothie, jogurtu i ovocného krému. Jako bonus vše lehce zbarvím do červena. Tak pozor, aby se Ti z té parády nezatočila hlava!
Borůvky kanadské lyofilizované drť
Vyprodáno
Černý rybíz lyofilizovaný drť
Vyprodáno
Borůvky mrožený drť
Vyprodáno
Banány mrožený drť
Jahody mrožený drť
MYX Garden drť
MYX Dragon drť
MYX Bobule drť
Višně lyofilizované drť
Vyprodáno
Švestky lyofilizované drť
Vyprodáno
Meruňky lyofilizované drť
Kiwi lyofilizované drť
Červený rybíz lyofilizovaný drť
Vyprodáno
Borůvky lyofilizované Wild drť
Banány lyofilizovaná kolečka drť
MYX Coco Smoothie drť
Coco smoothie mango drť
Coco smoothie jahoda drť
Coco smoothie broskev drť
Coco smoothie borůvka drť
Ostružiny lyofilizované JUMBO drť
Vyprodáno
Mango lyofilizované drť
Mandarinky lyofilizované drť
Granátové jablko lyofilizované drť
Vyprodáno
Fíky lyofilizované drť
Dračí ovoce lyofilizované drť
Ananas lyofilizovaný drť
Jahody lyofilizované drť
Maliny lyofilizované drť
Vyprodáno
Smoothie banánové lyofilizované drť
Smoothie jahodové lyofilizované drť
Vyberte balení
Sladkokyselé mrazem sušené granátové jablko jsme nadrtili pro rychlejší a efektivnější využití. Prášek slouží jako přírodní barvivo a pokrmům dodá také svěží, kysele ovocnou chuť. Drobné kousky zase příjemně překvapí svou křupavou konzistencí. Nejvíce je využijete jako rychlou a praktickou ozdobu dortů – rozzáříte s nimi perfektně třeba čokoládový dort. Hodí se ale také do jogurtů, smoothie a nebo si z nich můžete připravit osvěžující domácí limonádu.
Sušení mrazem, které bývá označováno také jako lyofilizace, je založeno na sublimaci zmrzlé vody za nízké teploty a tlaku. V takto kontrolovaných podmínkách voda z pevného skupenství (ledu) přestupuje přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na vodu. Suroviny se tak hluboce zmrazí při teplotách −55 až −100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný. Po lyofilizaci se granátové jablko drtí na drobné kousky a na prášek. Pochutnat si však u nás můžete i na celých kusech mrazem sušeného ovoce.
Tento produkt zatím nemá žádné textové hodnocení.
Információk az értékelések beszerzésérőlMenu