Vánoční kolekce Světa plodů – ochutnejte kouzlo svátků!
04.12.25 | 15884x přečteno | 5 minut
Cyber Week se slevou až 50 % 🖤 Doprava zdarma do GLS boxů při nákupu nad 1299 Kč
Křupavé, sladké a s výraznou chutí? Ano, to jsem já! Děti i dospěláci mě milují, a to nejen díky výrazné chuti, ale i díky mé omamné vůni! Jsem skvělé ve všech podobách.
Vyberte balení
Mango z obchodu milujeme, ale protože k nám cestuje z velké dálky, sklizeň častokrát probíhá příliš brzo. Na pult v obchodě tak mango vyloží dřív než je perfektně dozrálé. Proto jsme se rozhodli pro vás mango lyofilizovat přímo tam, kde vědí, jak ho správně pěstovat. Díky šetrnému sušení se z výrobku odpaří všechna voda, ale chuť, vůně a živiny nadále zůstávají.
Mrazem sušené mango se příjemně rozplyne na jazyku. Lyofilizované ovoce je bez přidaného cukru a jiných aditiv, pěstované bez fytohormonů a jiných chemických látek. Čisté, sladké a plně vyzrálé mango teď můžete mlsat každý den. Stačí jen otevřít sáček!
„Původně jsme nabízeli jiné lyofilizované mango, ale stávalo se, že obsahovalo zbytky slupek nebo tvrdé dužiny z okolí jádra. Nové plátky manga tímto problémem předchází – jsou ručně krájené a zbavené všech nedostatků. Navíc se mi podařilo zajistit fancy kvalitu. V ní jsou všechny plody dozrálé, krásné, sladké a mají nadýchanou a jemnou strukturu, která se lépe konzumuje.“
Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se mango hluboko mrazí při teplotách -55 až -100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom ho vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný. Křupněte si mango každý den!
Tento produkt zatím nemá žádné textové hodnocení.
Információk az értékelések beszerzésérőlMenu