Cyber Week se slevou až 50 % 🖤 Doprava zdarma do GLS boxů při nákupu nad 1299 Kč

heureka-logo
Cyber Week
Kód: 0850

Červený rybíz lyofilizovaný

Že mě znáš ze své letní zahrádky? V této podobě jsi mě ale ještě určitě neměl, a to je třeba rychle napravit. Nejen, že jsem si zachoval svou skvělou kyselou chuť, ale k tomu i křupu! Tak na co ještě čekáš?

  • 100% mrazem sušené ovoce
  • vhodné do dezertů a na zdobení zákusků
  • poctivá chuť rybízu bez přidaných cukrů a aditiv

Vyberte balení

Vaše cena

179 Kč

179 Kč / 100g

Zboží můžete mít už

Červený rybíz lyofilizovaný

Informace o produktu

Pořádně křupavý, příjemně kyselý a dokonale vypadající. K tomu všemu pořádná zásobárna vitamínu C! To všechno je náš červený lyofilizovaný rybíz. Jedna hrst vám pokryje celou doporučenou denní dávku vitamínu C. Ať už si jej přidáte do kaše, smoothie nebo třeba do dortu, rybíz vašemu pokrmu dodá neodolatelnou barvu a svěží chuť. Zamilujte si lyofilizovaný sušený červený rybíz, nebo vyzkoušejte naše další mrazem sušené ovoce

TOP informace o červeném rybízu

  1. Všechny živiny, vitamíny a minerály jsou zachovány.
  2. Byl pěstovaný bez použití fytohormonů a pesticidů.
  3. Obsahuje množství rychlých sacharidů a vysoký obsah vlákniny.
  4. Obsahuje velké množství vitamínu C, vápníku a hořčíku.
  5. Skladuje se do 15 °C s nulovou vlhkostí vzduchu.

Jak se rybíz suší mrazem?

Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách -55 až -100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný.

Zajímavosti a recepty

Jak skladovat potraviny sušené mrazem

Jak skladovat potraviny sušené mrazem

14.01.25 | 32740x přečteno | 5 minut

Jak probíhá lyofilizace?

Jak probíhá lyofilizace?

13.01.25 | 66047x přečteno | 4 minuty

  • Složení červený rybíz lyofilizovaný celý
  • Surovina Rybíz
  • Dieta Bez laktózy, Bez lepku, Vegan, RAW
  • Zpracování Kousky
  • Alergeny Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
  • Země původu Polsko
  • Skladování Skladujte v chladu, suchu a temnu. Chraňte před přímým slunečním zářením.
  • Balení Znovuuzavíratelný ZIP sáček
  • Úprava celé plody lyofilizovaného červeného rybízu
  • Typ sušení sušení mrazem
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1052 kJ / 254 kcal
  • Tuky 1,3 g
  • z toho nasycené mastné kyseliny 0,25 g
  • Sacharidy 30,3 g
  • z toho cukry 30,3 g
  • Vláknina 22,2 g
  • Bílkoviny 7,2 g
  • Sůl 0,03 g

Hodnocení našich zákazníků

A kapott 2 értékelések számtani átlaga.

Tento produkt zatím nemá žádné textové hodnocení.

Információk az értékelések beszerzéséről
Prémiové suroviny
Unikátní produkty
Ochutnávky na prodejně
Vlastní výroba
Kamenné prodejny

Menu