Vánoční kolekce Světa plodů – ochutnejte kouzlo svátků!
04.12.25 | 15884x přečteno | 5 minut
Cyber Week se slevou až 50 % 🖤 Doprava zdarma do GLS boxů při nákupu nad 1299 Kč
Abychom chutnaly ještě lépe, celé nás ponořili do hořké čokolády. Díky tomu už nejsme tak kyselé a krásně se rozplýváme na jazyku. Ale pozor, jsme silně návykové! Stačí jeden kousek, a rázem zmizí celý pytlík!
Vyberte balení
Ovoce a ořechy v čokoládě patří mezi nejoblíbenější hřešení v každém (ne)vyváženém jídelníčku. Višně s čokoládou je zkrátka kombinace, která patří mezi nejvyhledávanější a nejoblíbenější. Proč? Sladkokyselé višně jdou s jemnou texturou a výraznou chutí hořké čokolády skvěle dohromady. Naše jsou ovšem jedinečné! Nečekejte žvýkavé přeslazené ovoce nebo mdlou čokoládu, tyto višně v čokoládě jsou křupavé, výrazné, s dokonale vyváženým poměrem čokolády a ovocných tónů. Obalili jsme je dokonce ve dvou vrstvách kvalitní hořké čokolády a pro vůni a výraznější chuť jsme každý kousek posypali višňovým práškem. Tolik práce kvůli sladkosti? Samozřejmě, odměna od Světa plodů přece musí stát za to!
Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách −55 až −100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný.
Tento produkt zatím nemá žádné textové hodnocení.
Információk az értékelések beszerzésérőlMenu