Vánoční kolekce Světa plodů – ochutnejte kouzlo svátků!
04.12.25 | 15884x přečteno | 5 minut
Cyber Week se slevou až 50 % 🖤 Doprava zdarma do GLS boxů při nákupu nad 1299 Kč
Vybíráš až nakonec vždy přebereš? Se mnou se rozhodovat nemusíš! Obsahuji všechny druhy zdravých kokosových smoothie kostiček, které ve Světe plodů mají. Jaký druh bude Tvůj nej?
Coco smoothie mango & špenát
Coco smoothie jablko & třešeň
Coco smoothie mango & mrkev
Coco smoothie mango sticky rice
MYX Green Smoothie
MYX Coco Smoothie
Coco smoothie broskev
Coco smoothie borůvka
Coco smoothie mango
Coco smoothie jahoda
MYX Smoothie v 70% hořké čokoládě
MYX Smoothie
Smoothie banánové lyofilizované čtverečky
Smoothie jahodové lyofilizované čtverečky
Vyberte balení
Jaké smoothie si dát dnes na zub? Že by to s příchutí jahod či borůvek? Anebo raději to s vůní manga či broskve? Nezatěžuj si mozek zbytečným rozhodováním a dopřej si výtečné chutě všech smoothieček najednou! V Myxu Coco smoothie najdete všechny oblíbené smoothie kokosové čtverečky ze Světa plodů.
Smoothie obsahuje pouze mrazem sušené kousky – ovoce, kokosové mléko a nic navíc. Ovocné smoothie kousky v puse zlehka křupnou a pak se jejich vláčná textura rozplyne na jazyku jako obláček. Toto vynikající jídlo plné barev budou děti zbožňovat. A protože je smoothie bez přidaného cukru, představuje vynikající způsob, jak děti naučit mlsat zdravě. Ovocné smoothie je tak chutné, že ho budou potají ujídat i dospělí. Celá rodina rázem zapomene na přeslazené bonbóny, plné cukru.
Šťavnaté smoothie kousky můžete zobat přímo ze sáčku. Anebo si toto sladké a zdravé mlsání můžete i spolu s dalšími dobrotami zabalit do Sváčonosiče a s radostí vyrazit do školy, práce či na výlet. Tato skvělá potravina nelepí a nešpiní ruce.
Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách −55 až −100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný.
Tento produkt zatím nemá žádné textové hodnocení.
Információk az értékelések beszerzésérőlMenu