Vánoční kolekce Světa plodů – ochutnejte kouzlo svátků!
04.12.25 | 15884x přečteno | 5 minut
Cyber Week se slevou až 50 % 🖤 Doprava zdarma do GLS boxů při nákupu nad 1299 Kč
Jsme vyrobené z hořké a bílé čokolády. Nemysli si ale, že si budeš vybírat. Smíchali nás do nádherných mramorových kuliček plných chutí. A proto každá z nás chutná trochu jinak!
Vyberte balení
Čokoládové kuličky příjemně překvapí vaše chuťové buňky. Na povrchu jsou lesklé, jakoby ze skla, ale nenechte se oklamat, jsou sladké, jemné, poddajné a rozpustné. Můžete jimi například ozdobit koláč nebo je přidat do jogurtu či ovesné kaše. Pocházejí z Belgie, kde jsme je pro vás vypátrali a nechali dopravit až k nám. Nemusíte se tedy vůbec namáhat, stačí otevřít sáček a začít si užívat dokonale sladké čokokuličky.
MYX belgických čokokuliček obsahuje až tři druhy čokolády. Konkrétně kuličky z hořké a bílé čokolády, které byly následně namočené do jemné mléčné čokolády. Belgická čokoláda je považována za jednu z nejkvalitnějších čokolád na světě. MYX obsahuje různé chutě, a tak si každý přijde na své.

Kakaové boby jsou semena plodů kakaovníku pravého. Boby se po sklizení fermentují, aby se jejich žlutá nebo červená barva změnila na hnědou a zároveň se zvýraznila jejich chuť.
Během mletí pražených kakaových bobů se boby mění na polotekutou kakaovou hmotu. Z této hmoty se následně vyrábí kakaové máslo a kakaové pokrutiny. Kakaová hmota je klíčovou složkou při výrobě čokolády, sama o sobě se dá nazvat 100% hořkou čokoládou.
Kakaová hmota se lisuje, při čemž se z ní odděluje tuk, neboli kakaové máslo, a kakaové pokrutiny – z těch se následně vyrábí kakaový prášek. V kvalitním kakaovém prášku však stále kakaové máslo najdeme, průměrně jde přibližně o 10–30 %.
Kakaové máslo vzniká jako vedlejší produkt při zpracování kakaových bobů. Jde o čistý tuk. Přidává se do pečení, nebo jím můžete zředit hustou čokoládu. Kakaové máslo je také populární přísadou do přírodní kosmetiky.
Kakaové boby jsou semena plodů kakaovníku pravého. Boby se po sklizení fermentují, aby se jejich žlutá nebo červená barva změnila na hnědou a zároveň se zvýraznila jejich chuť.
Během mletí pražených kakaových bobů se boby mění na polotekutou kakaovou hmotu. Z této hmoty se následně vyrábí kakaové máslo a kakaové pokrutiny. Kakaová hmota je klíčovou složkou při výrobě čokolády, sama o sobě se dá nazvat 100% hořkou čokoládou.
Kakaová hmota se lisuje, při čemž se z ní odděluje tuk, neboli kakaové máslo, a kakaové pokrutiny – z těch se následně vyrábí kakaový prášek. V kvalitním kakaovém prášku však stále kakaové máslo najdeme, průměrně jde přibližně o 10–30 %.
Kakaové máslo vzniká jako vedlejší produkt při zpracování kakaových bobů. Jde o čistý tuk. Přidává se do pečení, nebo jím můžete zředit hustou čokoládu. Kakaové máslo je také populární přísadou do přírodní kosmetiky.
Tento produkt zatím nemá žádné textové hodnocení.
Információk az értékelések beszerzésérőlMenu