Vánoční kolekce Světa plodů – ochutnejte kouzlo svátků!
04.12.25 | 15942x přečteno | 5 minut
Doprava zdarma do výdejních boxů při nákupu nad 1299 Kč 🖤 Bestsellery v akci až -50 %
50 % bílkovin, to mám! A co vláknina? Té mám 20 % a díky lisování mi odebrali podíl tuků! Také už v dálce vidím Tvůj útlý pas a pevné svaly! No, nejsem já ideální parťák?
Alternativní produkty z kategorie Supervýživa:
Mandlový protein vám zajistí posílení na každý den! Jde o rostlinný proteinový koncentrát vytvořený pouze z loupaných nepražených mandlí, bez zbytečných aditiv. Mandle se za studena lisují a následně rozmělní. Během tohoto procesu se od nich částečně oddělí tuk, následně se zbylá pasta suší a rozemele na prášek. Mandlový protein můžete přidat například do smoothie, ranní kaše, nebo jím nahradit část mouky při pečení, protein obohatí pokrm nutričně, ale také chuťově.
Podíl nejdůležitějších aminokyselin v rámci bílkovin: BCAA 16 %, glutamin 23 %, arginin 11 %, esenciální aminokyseliny celkem 33 %.
Protein neboli bílkovina se nachází v každém z nás. Je to základní stavební materiál lidského těla a také jiných živočichů. Bílkoviny tvoří například svaly, kosti, zuby, nehty a také samotnou kůži. Nicméně v průběhu života nám buňky v těle odumírají a jsou nahrazovány novými mladými buňkami. Ke stavbě nových buněk se využívají právě bílkoviny, a právě proto jsou důležité pro náš každodenní život. Každá bílkovina obsahuje esenciální aminokyseliny, kterých však v rostlinném proteinu nalezneme zpravidla méně než v živočišném. Jejich výhodou je to, že méně zatěžují trávicí systém.
Proteinový prášek už dnes koupíte opravdu v každém obchodě. I způsobů výroby takového prášku je několik. Základním způsobem je sušení výchozí suroviny. Jiným způsobem je iontová výměna, při které se bílkoviny od výchozí suroviny oddělují na základě elektrických nábojů. V současnosti se však nejvíce využívá metoda CFM (Cross Flow Micronization), kdy se bílkoviny oddělují pomocí zkříženého toku přes keramické filtry.
Tento produkt zatím nemá žádné textové hodnocení.
Információk az értékelések beszerzésérőlMenu