Vánoční kolekce Světa plodů – ochutnejte kouzlo svátků!
04.12.25 | 15884x přečteno | 5 minut
Cyber Week se slevou až 50 % 🖤 Doprava zdarma do GLS boxů při nákupu nad 1299 Kč
Tak na nás si pochutná opravdu každý. Jsme dokonale vláčné a s tou nejlepší polevou pod sluncem – karobovou. Oproti kámoškám s kakaovou polevou obsahujeme jen minimum tuků a hlavně žádný kofein. Tak co, dáš si?
Jablečné trubičky s čokoládovou polevou bez palmového tuku
Jablečno-višňové trubičky s čokoládovou polevou
Jablečné trubičky s karobovou polevou
Jablečné trubičky s čokoládovou polevou bez přidaného cukru
Jablečné trubičky s karamelovou polevou
Jablečno-rybízové trubičky s čokoládovou polevou
Jablečné trubičky s jogurtovou polevou
Jablečné trubičky s jahodovou polevou
Jablečné trubičky s čokoládovou polevou
Vyberte balení
Až vás příště bude honit mlsná, místo běžných sladkostí sáhněte po našich jablečných trubičkách s karobem. Trubičky jsou vyrobené z českých jablek a strouhaného kokosu, šetrně sušené a plné vitamínů, zejména vitamínu C. Pro lepší chuť jsme trubičky namočili v karobové polevě. Díky karobu si na našich trubičkách mohou pochutnat i ti, kteří z jakéhokoli důvodu nemohou konzumovat čokoládu, nebo zkrátka dávají přednost její zdravější alternativě. Jablečné trubičky mají šťavnatou a svěží chuť a navíc jsou plné vlákniny, takže si na nich nejen smlsnete, ale také vás rychle zasytí. I přesto, že jsou trubičky máčené ve sladké polevě, jsou nízkokalorické. Tvoří tak ideální zdravou svačinu na výlety, do práce nebo třeba do školy.
Karob neboli svatojánský chléb se získává z lusků stromu rohovníku obecného. Tyto lusky jsou zbaveny zrníček, poté se suší a praží. Podle délky pražení získáváme tmavý nebo světlý karob. Světlý karob je přirozeně nasládlý a má velmi specifickou jemnou chuť. Zato tmavý karob je lehce hořký a chutí více podobný kakau. Karob se často využívá jako zdravější náhrada čokolády, jelikož má podobné vlastnosti, ale navíc obsahuje spoustu vitamínů a žádný kofein.
Očištěná čerstvá jablka je nutné nejprve zpracovat pomocí speciálního homogenizéru. Ten jablka pod vysokým tlakem drtí a lisuje na stejnorodou dřeň, která se následně suší v nízkotepelné sušičce. Díky tomu se v dřeni zachovají vitamíny, minerální látky i vysoký obsah vlákniny. Usušená dřeň se poté velmi jemně posype kokosem a sroluje do tvaru trubičky. Jablečné trubičky se následně namáčí v polevách, které se také vyrábějí v Česku.
Tento produkt zatím nemá žádné textové hodnocení.
Információk az értékelések beszerzésérőlMenu