Vánoční kolekce Světa plodů – ochutnejte kouzlo svátků!
04.12.25 | 15884x přečteno | 5 minut
Cyber Week se slevou až 50 % 🖤 Doprava zdarma do GLS boxů při nákupu nad 1299 Kč
Cocco bello! Cocco fresco! Vychutnej si svěží smoothie z čerstvého kokosového mléka a šťavnatého ovoce. Naše konzistence připomíná české piškoty, ale chuť Tě vystřelí do tropického ráje!
Coco smoothie mango & špenát
Coco smoothie jablko & třešeň
Coco smoothie mango & mrkev
Coco smoothie mango sticky rice
MYX Green Smoothie
MYX Coco Smoothie
Coco smoothie broskev
Coco smoothie borůvka
Coco smoothie mango
Coco smoothie jahoda
MYX Smoothie v 70% hořké čokoládě
MYX Smoothie
Smoothie banánové lyofilizované čtverečky
Smoothie jahodové lyofilizované čtverečky
Vyberte balení
Jahody ještě lepší jako z babiččiny zahrádky? Ochutnej jahodové smoothie a uvidíš ten nářez! Coco smoothie s příchutí jahod ale není jen tak ledajaké smoothie. Žádné mixování či odšťavňování Tě s ním nečeká. Má podobu šťavnatých čtverečků, které můžeš zobat přímo ze sáčku.
O tom, že tato potravina je naprostá pecka, svědčí i její složení. Jahodové smoothie obsahuje pouze lyofilizované smoothie kousky – jahody, kokosové mléko a nic navíc. Jahodové čtverečky si zamilují nejen dospělí, ale zejména děti. Smoothie je bez přidaného cukru. Nemusíte mít však obavy, že toto jídlo nebude dostatečně sladké. Právě naopak! Jeho slaďoučká chuť si děti ihned získá. Rázem zapomenou na nezdravé bonbóny. Jahodové smoothie je vynikající cestou, jak děti naučit mlsat zdravě.
Jahodové smoothie kousky v puse zlehka křupnou a pak se jejich jahodová chuť rozplyne na jazyku jako obláček. Ve škole, v práci či na výletě také oceníte, že toto jídlo nelepí a nešpiní ruce. Smoothie si můžete zabalit do Sváčonosiče a mít tak tuhle zdravou dobrotu vždy po ruce. Tak neváhejte a užívejte si chuť čerstvě natrhaných jahod nejen v létě, ale po celý rok.
Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách −55 až −100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný.
Tento produkt zatím nemá žádné textové hodnocení.
Információk az értékelések beszerzésérőlMenu