Vánoční kolekce Světa plodů – ochutnejte kouzlo svátků!
04.12.25 | 15935x přečteno | 5 minut
Doprava zdarma do výdejních boxů při nákupu nad 1299 Kč 🖤 Bestsellery v akci až -50 %
Krásné, zdravé a k tomu tak kyselé, že si nás určitě zamiluješ! Ještě aby ne, vždyť jsme pro Tebe překročily celý oceán, a dokonce se nechaly rozdrtit na prach. Tak šup s námi do dortu!
Alternativní produkty z kategorie Přírodní barviva:
Brusinky jsou takový malý zázrak nadupaný vitamíny, antioxidanty a dalšími tělu prospěšnými látkami. Ale nejen, že jsou brusinky velkou zásobárnou živin, především skvěle chutnají. Zpočátku jemná sladká chuť přechází do výrazně kyselého konce, za což může především velký obsah vitamínu C. A pokud jste byli limitováni využitím celých plodů, u prášku tato možnost nehrozí; teď už můžete brusinky přidat opravdu kamkoli – od nápojů, přes dezerty až po slaná jídla.
„Ovocný prášek není pouze barvivo nebo dochucovadlo. Balení tohoto produktu má stejnou hodnotu jako stejně velká balení mrazem sušených plodů. Jak to? Protože jsme 100 gramů ovoce vzali a rozmixovali ho na prach. Žádná aditiva, žádné konzervanty, žádné cukry ani příměsi navíc – jen 100 gramů čistého ovocného prášku se všemi živinami a vitamíny.
Ne vždy si můžete jogurt obohatit čerstvým ovocem nebo ochutit krém do dortu tak, aby vám kvůli ovocné složce nezměnil texturu a konzistenci. Do jogurtu, do dortu, do bábovky, do kaše, do smoothie nebo jako dekoraci jídel. Prášky barví podle druhu ovoce a síly jejich přírodního pigmentu. Je to bez práce, odpadu, zbytečných konzervantů a na rozdíl od ovocných šťáv a pyré se nekazí.“
Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách –55 až –100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný. Po lyofilizaci se brusinky melou na jemný prášek.
Tento produkt zatím nemá žádné textové hodnocení.
Információk az értékelések beszerzésérőlMenu